Fons Leroy
Fons Leroy is van kinds af een groot stripfanaat. Hij heeft een zwak voor Marvel Comics, waar alter-ego’s helden worden en vijanden in de kiem smoren. Na tien jaar aan het hoofd van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding trekt Fons Leroy de parallel. De uitdagingen op de actuele arbeidsmarkt zijn niet min, maar ook niet onoverwinnelijk. Op voorwaarde dat er Work Action Heroes zijn.

In dit boek worden zes helden aan je voorgesteld, in stripvorm maar ook in levende lijve/uit de dagelijkse praktijk. Tussen hun verhalen kom je HR-managers, middenveldorganisaties en ondernemers tegen die de helden ondersteunen. Aan het einde van de rit wordt een blik op de toekomst gericht. Welke uitdagingen komen er op ons af en hoe kunnen de Work Action Heroes ermee aan de slag.

Dit boek wil meer dan een bron van inspiratie zijn. Het is een oproep om actie te ondernemen en een arbeidsmarkt vol Work Action Heroes te creëren.

Bedankt aan alle co-auteurs!

Niels Tanésy - Dirk Sas - Goele Geeraert - Luc Sels - Dirk Van Damme - Ans De Vos - Peter Hinssen - Sihame El Kaouakibi - Filip Peeters - Abkader Chrifi - Pascal Cools - Sabine Gekiere - Wouter Torfs - Koen De Maesschalck - Hans Bourlon - Sabine Lambrichts - Lieve Droogmans - Gratienne Sioncke - Etienne Jammaers - Nele Van Bogaert - Hanneke Claessen - Mustafa Harraq - Dirk Rombaut - Maddy Nulens - Mieke Smet - Axel Dingemans

Contact

0498 94 57 85